ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Με την εμπειρία που μας διακρίνει στο κομμάτι των εξαγωγών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εξαγωγική δραστηριότητα και αν έχετε άμεσα και αξιόπιστα.

Χάρη στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα που μας χαρακτηρίζουν, οι εξαγωγές προϊόντων σας ολοκληρώνονται πάντα στον βέλτιστο χρόνο που μας επιτρέπει η κάθε περίπτωση.

Ο συνδυασμός ταχύτητας, αποτελεσματικότητας και υπευθυνότητας είναι πάντοτε ένα προσωπικό στοίχημα για εμάς ώστε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι με στόχο φυσικά την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από το να αυξάνεται η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μας αυξάνεται και η αξιοπιστία της εταιρείας σας προς το εξωτερικό.

Γιατί εξαγωγή σημαίνει ανάπτυξη για την επιχείρησή σας, και εμείς κάνουμε τα μέγιστα για να συμβάλουμε σε αυτό.

Εξαγωγές Προϊόντων: Δίπλα σας σε κάθε βήμα

Κατανοούμε απόλυτα ότι για μία επιχείρηση που ασχολείται με εξαγωγές, αυτή η δραστηριότητα είναι ζωτικής σημασίας. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την εξαγωγή των προϊόντων σας από το πρωταρχικό έως το τελικό στάδιο. Παραλαμβάνουμε τα απαραίτητα έγγραφα από το χώρο σας ή από οποιαδήποτε σημείο εσείς μας υποδείξετε, για τη δική σας εξυπηρέτηση και ευκολία. Στη συνέχεια προχωράμε στην ορθή και υπεύθυνη σύνταξη και κατάθεση της διασαφήσεως σας στο αρμόδιο τελωνείο, πάντα με τα απαραίτητα πιστοποιητικά (EUR1, ATR, κτλ.) δεδομένου ότι το απαιτεί η κάθε περίπτωση και των οποίων η έκδοση είναι αποκλειστικά δική μας και μόνο ευθύνη. Τέλος, γίνεται η τελική εξαγωγή των ειδών σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Ως συνεργάτες σας και ως κομμάτι της επιχείρησής σας στο τομέα των εξαγωγών, οφείλουμε να είμαστε παρών για εσάς οποτεδήποτε και οπουδήποτε μας χρειαστείτε. Η συνεργασία μας με έμπειρους και καταξιωμένους στο χώρο συνεργάτες μας επιτρέπει την ταυτόχρονη κάλυψη των αναγκών σας σε όλα τα τελωνειακά καταστήματα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Όπως προαναφέραμε, η συνεργασία με διάφορες μεταφορικές εταιρείες και πρακτορεία, μας επιτρέπει την εξ’ ολοκλήρου κάλυψη της εξαγωγής σας. Αναλαμβάνοντας και πετυχαίνοντας, όσο το δυνατόν γίνεται και μας επιτρέπεται σε κάθε περίπτωση, ευνοϊκότερες τιμές ναύλου για τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας προς οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, βρίσκοντας πάντα την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς.

Η διαφάνεια και η καθαρότητα είναι αξίες που μας χαρακτηρίζουν. Γι’ αυτό και στο κομμάτι των εξαγωγών, όπως και σε όλα φυσικά, γίνεται μελέτη και προκοστολόγηση της εξαγωγής σας. Έπειτα, σε απόλυτη συμφωνία με εσάς, προχωράμε στην κατάθεση και ολοκλήρωση της εξαγωγής σας. Πάντα, με την ευελιξία που μας διακρίνει, με κόστη συμφέρουσα για την επιχείρησή σας.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τον εκτελωνισμό κατά την εξαγωγή παντός είδους ανταλλακτικών, δειγμάτων, ειδών ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ δερμάτινων-υφασμάτινων, κοσμημάτων, γυαλιών ηλίου – ματογυαλιών, τεχνουργημάτων από γυαλί, υφασμάτων, χαλιών, ιατρικών ειδών, φαρμάκων, μηχανημάτων αγροτικών – βιομηχανικών, πρώτων υλών, χημικών, ηλεκτρονικού – ηλεκτρολογικού – οπτικοακουστικού υλικού, κινητών, tablet, pc, cameras, εκτυπωτών, gps, όλων των τεχνουργημάτων από πλαστικές και χάρτινές ύλες, όλων των τύπων επίπλων, ξυλείας και τεχνουργημάτων από ξύλο, τροφίμων – ποτών, ευπαθών ειδών όπως φρούτα-λαχανικά-ζώντα ζώα, καπνικών, όργανα και συσκευές οπτικής-φωτογραφίας, ωρολογοποιίας – ρολογιών.

Τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστούμε για την εξαγωγή σας

1. Πρωτότυπο εμπορικό τιμολόγιο εξαγωγής
2. Κιβωτολόγιο δεμάτων με αναλυτική αρίθμηση και περιγραφή τους
3. Πρωτότυπο Δελτίο Αποστολής
4. Έντυπη Εξουσιοδότηση
5. Ηλεκτρονική Εξουσιοδότηση
6. Αριθμό EORI

Η έκδοση κάποιων επιπλέον πιστοποιητικών εγγράφων τα οποία απαιτούνται ανάλογα με το είδος των εμπορευμάτων ή την χώρα προορισμού τους είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη και αναλαμβάνουμε εμείς την έκδοσή τους.

Τα πιστοποιητικά αυτά είναι:
1. Πιστοποιητικό EUR1
2. Πιστοποιητικό ATR
3. Πιστοποιητικό καταγωγής (Certificate of Origin)
4. Πιστοποιητικό Κτηνίατρου (Veterinary Certificate)
5. Πιστοποιητικό Φυτουγειας (Phytosanitary Certificate)
6. Πιστοποιητικό Υγείας (Health Certificate)
Δ: Ι. ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ 51
Τ: (+30) 6932034930
Σ: (+30) 231 550 1438
F: (+30) 231 055 4077