Η Εταιρία μας

Εκτελωνιστικό Γραφείο Κούσκουρας - Θεσσαλονίκη


Με εμπειρία 10 ετών στο χώρο του εκτελωνισμού και σε συνεργασία με έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες το εκτελωνιστικό γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκε για να σας παρέχει ουσιαστικές και συμφέρουσες λύσεις για την απρόσκοπτη εισαγωγή και εξαγωγή εμπορευμάτων της εταιρίας σας.

Η πολυετής προϋπηρεσία μας σε 2 εκ των κορυφαίων γραφείων της Θεσσαλονίκης και η ταυτόχρονη συνεργασία μας με αξιόλογους εξωτερικούς συνεργάτες μας επιτρέπουν την ολοκληρωμένη γνώση για οποιοδήποτε θέμα στο χώρο του εκτελωνισμού.

Λόγω της πολυετούς παρουσίας και πείρας μας σε όλο το εύρος τελωνείων της Θεσσαλονίκης παρέχουμε ταυτόχρονη κάλυψη των εισαγωγικών και εξαγωγικών αναγκών σας με ταχύτητα, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Η πολιτική λειτουργίας μας
Ως επαγγελματίες εκτελωνστές είμαστε βαθείς γνώστες των τελευταίων εξελίξεων, του εθνικού και κοινοτικού τελωνειακού κώδικα καθώς και όλης της απαραίτητης έντυπης και ηλεκτρονικής βιβλιογραφίας γεγονός που μας επιτρέπει την έγκυρη και σωστή πληροφόρηση σας για ό,τι αφορά τις εισαγωγικές και εξαγωγικές διαδικασίες της επιχείρησής σας.

Με πλήρη διαφάνεια αναλαμβάνουμε την προκοστολόγηση των εισαγωγών σας με ακρίβεια και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Παρέχουμε πάντοτε ανταγωνιστικές τιμές τις οποίες προσαρμόζουμε στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

2007

Οι οκτώ λόγοι για να μας επιλέξετε

Δίπλα σας σε κάθε σας βήμα. Διαβάστε τους 8 βασικούς λόγους για να αναθέσετε τις εκτελωνιστικές διαδικασίες της εταιρίας σας σ'εμάς.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Το πάθος και η αγάπη γι’αυτό που κάνουμε καθώς και το εύρος των συνεργατών μας, μας επιτρέπουν να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε τελωνειακή διαδικασία σε βέλτιστο χρόνο, με υπευθυνότητα και πάντοτε προς όφελος σας.
ΓΝΩΣΗ
Με ολοκληρωμένη γνώση των τελωνειακών διαδικασιών, νόμων και διατάξεων καθώς και με συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε οποιαδήποτε τελωνειακή δραστηριότητα της εταιρείας σας και να σας εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να είστε ασφαλής και κατοχυρωμένοι.
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Πιστεύουμε ότι για να είναι υγιείς και βιώσιμη μια συνεργασία πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. Γι’αυτό και εμείς αναλαμβάνουμε την πλήρη προκοστολόγηση των εισαγωγών και εξαγωγών σας για να ξέρετε τι ακριβώς θα πληρώσετε - πάντα με σαφήνεια και χωρίς κρυφές χρεώσεις.
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Κύριο μέλημα μας είναι η ανταγωνιστικότητα μας. Σας παρέχουμε τις εκτελωνιστικές υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές ώστε να ολοκληρώνετε τις εισαγωγικές και εξαγωγικές διαδικασίες σας με όσο το δυνατό χαμηλότερες δαπάνες.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αναλαμβάνουμε τον εκτελωνισμό, τη μεταφορά, την ασφάλιση και παράδοση των εμπορευμάτων σας έγκαιρα και πάντα με υπευθυνότητα ώστε να μην ανησυχείτε για το παραμικρό.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που μας χαρακτηρίζουν σε συνδυασμό με τη γνώση των τελωνειακών διαδικασιών μας επιτρέπουν να είμαστε άκρως αποτελεσματικοί στην εκπροσώπηση της εταιρείας σας.
ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Μια από τις αρχές μας είναι η συνέπεια σε ό,τι κάνουμε και σ' ό,τι λέμε. Με κατανόηση και με υποχρέωση απέναντι σας, σας βοηθάμε να εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα κατά τις απαραίτητες τελωνειακές διαδικασίες της εταιρίας σας.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
Υπεύθυνα αναλαμβάνουμε την κάλυψη οποιασδήποτε τελωνειακής δραστηριότητας από την αρχή έως το τέλος, από την ανάληψη διατακτικής από ναυτιλιακή, αεροπορική, ή γραφείο της πόλης εώς την μεταφορά και την τελική παράδοση του εμπορεύματος στα χέρια σας. Για να επικεντρωθείτε στις βασικές δραστηριότητες της εταιρίας σας, εμπιστευτείτε σ' εμάς την εκτελωνιστική διαδικασία!