Χρήσιμο Περιεχόμενο

Η ιστοσελίδα μας δεν είναι απλά ένα μέσο προβολής των υπηρεσιών μας αλλά λειτουργεί ουσιαστικά ως το ηλεκτρονικό εκτελωνιστικό γραφείο μας συμβάλλοντας στην άμεση και εύκολη εξυπηρέτησή σας.

Σκοπός μας είναι η όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτησή σας και η εξοικονόμηση χρόνου γι’ αυτό και σ΄αυτήν τη σελίδα θα βρείτε όλα τα απαραίτητα κενά έγγραφα προς συμπλήρωση (φόρμες εκτελωνισμού) καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στην εκτελωνιστική διαδικασία.

Όλες οι φόρμες εκτελωνισμού είναι στην κατάλληλη ηλεκτρονική μορφή ώστε να είναι δυνατή η λήψη, εκτύπωση και συμπλήρωση τους από το χώρο σας άνετα, εύκολα και γρήγορα.


Παραθέτουμε τα κενά έγγραφα που είναι απαραίτητα για τον εκτελωνισμό σας:

Επειδή η ενημέρωση και η σωστή πληροφόρηση είναι δύναμη και επειδή θέλετε να γνωρίζετε ανά πασά στιγμή σε ποιο σημείο βρίσκονται τα εμπορεύματα σας, παρακάτω σας παρέχουμε τα links 2 κορυφαίων μηχανών αναζήτησης εμπορευμάτων ώστε να είστε ενήμεροι ανά πασά στιγμή για το ακριβές σημείο των εμπορευμάτων σας. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζεται είναι ο αριθμός της φορτωτικής σας ή ο αριθμός του container σας.

Αναζήτηση container
Αναζήτηση αεροπορικών μεταφορών


Άλλα χρήσιμα links για τον εκτελωνισμό:

1. Επικύρωση αριθμού EORI (ο αριθμός EORI είναι το Α.Φ.Μ σας ή της εταιρείας σας με GR μπροστά π.χ. GR061039135 και μέσω αυτού του συνδέσμου έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε αν είναι ενεργοποιημένο).
2. Κοινοτικό δασμολόγιο TARIC.
3. Ηλεκτρονικές συναλλαγές ICISnet (όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε και την ηλεκτρονική σας εξουσιοδότηση).
4. Incoterms 2012 (αφορά τους εκάστοτε συμφωνηθέντες όρους παράδοσης και τoυς παραθέτουμε αναλυτικά).


ΦΟΡΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ
ΕπαγγελματίαςΙδιώτης
ΕισαγωγήΕξαγωγήΆλλο

Όνομα

Επώνυμο

Email

Τηλέφωνο

Χώρα προέλευσης

Είδος εμπορεύματος

Ποσότητα

Τρόπος μεταφοράς

Αξία



Ναύλος


Κιλά

Το Μήνυμα σας